KENGKAWAN YANG SEJIWA...

Selasa, 11 Oktober 2011

TIADA YG TIDAK BENAR, MELAINKAN BENAR-BENAR BELAKA...

Apa yg benar?


Ni haaa........


*

*

*


Semasa 7 hari atkins...  turun 2kg++
Sebelum atkins, baju tu dah tak muat, selepas 7 hari atkins, jadi muat, tp skirtnya ketat.  Lengan pon nampak gelembung semacam jer lagi kan.....


*

*

*

Hari ini, 50 hari atkins ( tolak dua, tiga belas hari yg aku langgar pantang dan cheat day bagai..)

Turun 8kg jer...  tapi aku tau la badan aku tetap menyusut saban hari...
 Skirt dah longgar tang ponggong tuh, lengan pon dan tak ketat dan gelembong.  Tetiba skirt tu jadi labuh.  Biasanya, asyik sangkut kat ponggong, kui kui kui....



Kesimpulannya, sesungguhnya benar apa yg dikatakan oleh taikun2 atkins aku, walaupon timbang tak turun, tak bermakna kita tak KURUS.  Walau berat kita still sama, namun badan kita tetap MENGECIL/KURUS.


Tahniah kpd Fizah 'Moh.. dayed' blogger sebab begitu banyak turun kilo dlm masa yg singkat ( heh heh, bagi aku, itu pon dah lama tuuuu....) dgn atkins.....









4 ulasan:

  1. betul tu, bentu badan dulu, mula2 wat pun camtu, baju jadi longgar dulu

    BalasPadam
  2. tahniah tecer, teruskan usaha murni anda itu, emmm next week jamuan apa lg eks, huhu, aku rindukan kek coklat n kek masam manis, best bangat hehe

    BalasPadam
  3. Bici - thanks atas tips dlm blog awk...

    Karl - huurmmm... dietku hancus krn member2 kita sangat rajin dn baik hati masak dn buat macam2 kat skolah... (alasan utk tidak rasa bsalah.... hehehe)

    BalasPadam

Terimakasih kerana sudi komen paparan saya. Saya amat menghargainya.