KENGKAWAN YANG SEJIWA...

Khamis, 14 Julai 2011

PENYAKIT BARU...

Yes, memang dah berhabuk giler  laman mak semenjak dua menjak ni...  Sibuk?  Memang la, orang lain pun macam tu jugak...  Tapi, biasanya aku akan mencari 'celah' dan ruang untuk update.  Ada2 aje benda yang nak diuar-uarkan dalam blog aku nih.  Tapi, 'mc' la pulak jejari montel ni daripada menaip aksara2 yang ada di notebook nih!  Jejari ini sedang busy buat benda lain.  Satu ketagihan baru....


Hahaha!!  Yaaa.....  Aku gila jahit manik...  Dah bertahun tak kemaruk buat benda2 sobek gini, tup-tup datang balik virus manik nih!  Ni semua gara2 sekolah aku buat baju batik sekolah la ni...  Sudahnya, pantang free, itu benda yang aku hadap setiap hari dalam 3, 4 hari nih!  MIS pun dah jeling2.  Katanya, ari tu dia 'merajuk' sebab aku asyik ngadap notebook 24 jam kat rumah, sekarang nak kena 'merajuk' sekali lagi la ni, sebab aku asyik mengadap manik 24 jam plak....


So, ari ni, jenuh la kami melaram dengan baju batik sekolah kami...  Aku belum siap pun lagi jahit manik kat bunga di dada tu.  Ah, tak kira....  Pakai dulu ari ni.  Nanti nak sambung jahit...  Agak2, MIS akan mengamuk tak pasal 'penyakit' baru aku nanti?

2 ulasan:

  1. salam, comeynya baju batik akak2 aku ni, suka tgok,bunga cantik, pandai judin pilih bunga, banganya ngan baju batik sek akak ni, tahniah la, slmt melaram laaaaa...nnt setiap hari ngan baju baru eks, huhu

    BalasPadam
  2. You have such a beautiful family! Thank you for sharing parts of your life through your blog!! Many Blessings!! Alice

    BalasPadam

Terimakasih kerana sudi komen paparan saya. Saya amat menghargainya.