KENGKAWAN YANG SEJIWA...

Khamis, 2 Jun 2011

HOLIDAYS FOREVER...

Ha ha ha!  Kesian tengok anak2 aku boring giler lepak rumah di musim cuti panjang ni....  Macam2 stail...  Maklumlah... buka mata, tv, makan, tv, minum, komputer, mandi kolam, makan, komputer, tv........


Habis, takkan hari2 nak pergi bercuti sana-sini...?  Oprah pun boleh jatuh muflis weh...  Mereka ni tak rasa percutian la mentang2 kat rumah sendiri...  Penat2 aku dan ayah diorang buat rumah kami ni 'resort theme'.  Poooraaahhh....





So, aktiviti hari ini, lunch tepi kolam....  Padahal tu kali kedua dah mereka mandi kolam untuk hari ni....  Eleeehhh......  Nothing special... nasi goreng jer.....  kah kah kah!



Huh!  Stakat chef nasi goreng jer pun nak posing over kemain.... hahaha..



Dugong tengok pun mau menangis nih!  Sebab ada spesis lain yang lebih over menyelam dan berendam daripada mereka...



Mandi, jangan tak mandi...  pastu, siap naik makan lagi!  Mandi balik...  makan lagi.... dan lagi....


Habis, mereka tetap rasa bukan holiday.... apa daaa....








4 ulasan:

  1. The POOL!!! AHHH...that sounds so nice! I wish we had a pool to break up our eating! You all look like you are having a fabulous tine!

    BalasPadam
  2. Mini pool actually, Crystal...
    But, yes, it really make our time
    fabulous, during this heat season
    ;)

    BalasPadam
  3. bestnya bercuti tepi kolam, tahniah la teacher, have a fun with ur sweet family

    BalasPadam
  4. Thanks Karl...
    Nanti kot kalau panas2 tu kat kotes tu nanti, main la berendam...
    Join anak2 dugong yang ada di sini,
    hehehe ;p

    BalasPadam

Terimakasih kerana sudi komen paparan saya. Saya amat menghargainya.