KENGKAWAN YANG SEJIWA...

Khamis, 21 April 2011

WOI KACANG! PI LA PAKAI KULIT HANG SENDIRI...!!

Salam.
Firstly, aku nak ucap ribuan terima kasih kepada semua rakan blog yang sudi singgah dan baca entry aku, lebih2 lagi kepada yang sudi meninggalkan feed back/ komen yang sememangnya aku amat hargai...  kalian memang best......

Hari ni, untuk kali yang ke sejuta, aku terasa nak muntah kerana terpaksa melihat aksi dan perlakuan 'melampau' (bukan porn tau...) sorang peah nih!  Hai... susah tau kalau dah jenis otak berkarat.  Mak memang menyampah!!  Haa...  hangin la nih!!


Kerek betul peah tuh...


Peah ni kan, aku tak tau la nak letak kategori mana.  Dulu, masa semua orang jenuh buli dan pulaukan dia, dah lebih dari kera sumbang aku tengok dia.  24 jam berendam air mata...  Sebab kesian, kami layan la dia.  Bagi nasihat, beri semangat dan kekuatan.  Dipendekkan cerita, dia ok la lepas tu, ceria semula...



Yang membuat aku hangin tu, dia sekarang nampak sangat bila bercakap, kelas nak masuk kategori mulut longkang gitu!!  Sebelum ni, aku diam dan beri alasan yang bermoral fasal aku pindah 'port'...  Aku sedih bila berada di 'port' tu sebab dah 2 orang rakan aku, yang biasa lepak di situ dah 'tak ada'......  Port tu sekarang, aku nampak peah tu macam nak take over pulak!  Padahal ada dua lagi member yg lebih 'senior' dari dia sudah sekian lama 'memerintah'...


Satu pagi tu, aku tengah kemas barang2 aku la kat bekas port aku.  Dia dan ahli senior dah nak keluar.  So, dia dengan volum 30 dan mencicit macam tikus telan besi, kuarkan arahan kat aku supaya tutup kipas, lampu, pintu dan 1001 macam arahan lagi, bila aku dah nak keluar nanti!!  Ceh...  Selama ni, benda2 tu, aku ler yang tukang buat tuh!!  Diorang tukang sepah jer!!!  Ptuih!!!



Nyampah aku!!  Itu menguatkan lagi rasa nak muntah aku untuk terus lepak di situ!  So, aku terus jer angkut semua barang aku keluar dari tempat jahanam tuh!!  Ceh!!  Cepat betul 'si kacang' tu lupakan kulit......


Terbaru, aku jadi hangin 7 kali ganda bila ada sorang rakan aku, terdengar yang peah tu turut juga memberi arahan yang sama kepada 'senior' tempat tuh!!  Laaa...  Takde otak ke peah sorang ni???  Melampau betul!  Bagi aku, dia memang melampau!!  Takpe... aku nak tunggu satu kes ajer lagi dia buat dengan aku.  Bila dah ada nanti, siap la dia.  Kena la dia dengan mulut parit aku ni....









3 ulasan:

  1. sabar kak , jangan dilayan c peah neh . hhe :)

    BalasPadam
  2. Huh!! Tak larat nak bsabr ng org yg ada 1/2 otak gitu.... hhhhh.....

    Nasih baik ade cik adik cumel tolon coolkn..

    =)

    BalasPadam
  3. haha , dah cool ehk ? good job , teruskan usaha :) . btw, thanks sudi jengok blog saye . follow la ea ? hehe .

    BalasPadam

Terimakasih kerana sudi komen paparan saya. Saya amat menghargainya.